Születésnap a Varázskert BabaMamaHázban

Születésnap a Varázskert BabaMamaHázban 2014A Varázskert BabaMamaHázban eltöltött születésnapunk óriási élmény volt. Szülőként nem kis feladat lett volna lefoglalni 16 gyereket 3 éves korosztálytól a 10 éves korosztályig, de a Varázskaticáknak tökéletesen sikerült. A gyerekek végig játszottak, egész születésnap alatt képzett, tapasztalt animátorok foglalkoztatták a gyerekeket vicces és ötletes játékokkal. Volt köztünk versengős, nagymozgásos, ügyességet vagy gondolkodást igénylő játék, közben volt arcfestés, csillámtetoválás, ha valami hiányzott, az az unalom volt :)
Nem hiányzott az ugrálóvár, az erős ingerek, nem hiányzott semmi a gyerekeknek, élvezték a foglalkozást, egymás társaságát, a sok-sok játékot.

A születésnap egész idejére megvolt a forgatókönyv, összeszokott csapatként mindenki tudta a dolgát, a gyerekek egy percig nem tudtak unatkozni, ugyanakkor lefáradtak, de nem érezték tehernek – mi szülők különösen :) Nem volt nyűglődés, viszálykodás, “nem vagyok a barátod” – vita, sírás-rívás, ugyanakkor volt sok mosolygó arcocska, vidám nevetés és boldog gyerekek. A szülőknek lehetőségük nyílt jelen lenni a szülésnapon, ha igényük volt rá. Néhány szülő élt ezzel a lehetőséggel – a beszélgetésekből úgy éreztem, néhány születésnapot még ott fogunk tölteni az osztálytársakkal :)

A BabaMamaHáz elnevezés kissé csalóka, nem csak a kicsik érezték jól magukat, a 7 éves ugyanolyan csillogó szemekkel állt a feladatok elébe, mint a 10 éves.

Az ár-érték arány megközelítőleg sem volt egy szinten. Ez a színvonal ebben az árban véleményem szerint kissé alulfizetett – ami azért nem nagy egy hátrány nekünk, szülőknek :) Remélem, hogy a jövőben sok-sok születésnapot ünnepelhetünk a Varázskertben.

Köszönöm a Varázskaticáknak, hogy boldoggá tették kislányom születésnapját! :)

Hozzászólások

  1. Köszönjük, hogy minket választottatok! :) Nekünk öröm, minden szülinapi buli ;)

Hozzászólás beküldése

*