Születésnap gyerekzsúr és Pöti-Muri

Pöti-Muri – születésnap, gyerekzsúr és élménydús főzöcskézés!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAA Pöti-Muri egy különleges és élménydús főzőcskézésnek a varázsát álmodta meg egy mini konyha formájában, ahol „nem számít”, hogy mennyire lesz maszatos a kis kukták ruhája és igazából az sem létfontosságú, hogy mekkora rendetlenséget hagynak maguk után a gyerekek,hanem az a lényeg,

hogy önfeledten, teljes átéléssel elkészíthessék az ünnepi ételüket.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAA program körülbelül 3 órás, a vendégek a megérkezés után felfedezhetik a terepet, majd az előzetes egyeztetés alapján elkezdődhet a finomságok előkészítése.

A munkafázisok közben sem fognak unatkozni a résztvevők, mert vetélkedőkkel, kreatív programokkal és kézműves foglalkozásokkal is szórakoztatjuk őket.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAmikor remélhetőleg már mindenki elfáradt, és megéhezett, akkor jön a kézzel készített finomságok elfogyasztása, majd az ünneplés, az ajándék tortával, amit a Pöti-Muri biztosít az ünnepeltnek!

A Szülőknek is van egy szoba berendezve (de addig akár egy kis kimenőt is választhatnak), illetve a kisebb testvérek is kényelmesen játszhatnak a játszószobában.

OLYMPUS DIGITAL CAMERARemélem felkeltettük az érdeklődéseteket és Ti is kipróbáljátok a Pöti-Muri programjait!

Kövessétek a facebook oldalunkat, ahol első kézből értesülhettek a programjainkról!:)

Elérhetőségek:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hozzászólás beküldése

*