Mikka, a magyar gyermekruha

MIKKA a magyar gyermekruhaMikka a magyar gyerekruha

Számunkra rendkívül fontos, hogy amit készítünk az 100%-ig magyar gyártású legyen. Ugyan mi már 30 éve foglalkozunk gyerekruha gyártással, és sokszor választhattuk volna a könnyebb utat, hogy elkezdünk külföldi termékekkel kereskedni, de nem tettük, mert az nem a mi stílusunk. Egyszerűen szeretünk gyártani, és szeretjük, ha az emberek szeretik, amit csinálunk. Minden ruha tervezésében és kivitelezésében benne van a több évtizedes gyerekruha készítési tapasztalatunk, ami a minőségen is meglátszik. Termékeinkkel az igényes embereket célozzuk meg, akiknek nem mindegy, hogy miben járnak, illetve, hogy miben járatják gyermekeiket.

Boldogan tapasztaljuk, hogy egyre többen választják a magyar terméket a külföldi helyett, ezzel is elismerve munkánkat.
Az sem mellékes, hogy vásárlóink, ugyan ha közvetett módon is, de termékeink megvásárlásával támogatják a magyar könnyűipar minden egyes elemét és így munkahelyeket teremtenek, többek között varrónőknek, szabászoknak, modellezőknek, filmnyomoknak, hímzőknek, kellékeseknek, anyag kereskedőknek, stb.

Mikka gyermekruha babaruha

Márkaboltunk a XVI. kerületben található a székhelyünkön, közvetlen nagykereskedésünk mellett. Ezt az üzletet, egy részt azért hoztuk létre, hogy a kerületünkben lakó szülőket kiszolgálhassuk, másrészt pedig, hogy tőlük első kézből kapjunk visszajelzéseket a ruháinkat illetően. Így sikerült megvalósítanunk azt, hogy nem csak a kereskedőink, hanem az anyukák, apukák és gyerekek kívánságait is figyelembe tudjuk venni az újabb kollekciók tervezésénél. Boltunkban a Mikka gyerekruhákon túl kaphatóak még fehérneműk, Ewers és Evidence tappancsos, gyerek- és bébi zoknik, harisnyák; esőkabátok, sapkák, övek és bizsuk, játékok.

Webáruházunkban is szeretettel várunk Mindenkit: www.mikkagyerekruha.hu

A Facebook-on is jelen vagyunk, érdemes „like”-olni minket, így fogyamatos naprakész információval szolgálhatunk: www.facebook.com/mikkagyerekruha

Nyitva:

hétfő – péntek: 10:00 – 18:00,
szombaton: 10:00 – 14:00

Tel.: +36-1/405-1320,
E-mail: mikka@mikka.hu
Címünk: 1162 Bp. János utca 129.
Web: http://mikka.hu/

Egy kis történelem

Mikka gyermekruha babaruhaA történelem mint mindig, a Mikka gyerekruháknak is fontos része. A sztori 1980-ban kezdődött, a XVI. kerületben, amikor egy egygyermekes családanya a férje minden támogatásával úgy döntött, hogy második gyermekével való várandósságát kihasználva, felhagy ügynöki munkájával és megpróbálkozik eredeti szakmájával, amit mondanom sem kell, a gyerekruha tervezés és készítés volt. Gyorsan vettek egy varrógépet, néhány ollót és kirámolták a kisszobát, ahova az apuka fa lapokból egy rögtönzött szabászasztalt készített. Ezek után már minden adott volt ahhoz, hogy megvalósítsák álmukat, vagy legalábbis, hogy megpróbálják. A próbálkozás végül olyannyira jól sikerült, hogy néhány hónap leforgása alatt elérték, hogy a Váci utca patinás gyerekbutikjának lettek az egyik beszállítói. A ruhákat az emberek imádták, és persze a boltosok is, mert jó sokat tudtak eladni belőlük…

Mára már nem csak ők ketten, hanem gyermekeik, azok unokatestvérei, és még sok-sok nagyszerű ember dolgozik azon, hogy minőséget, eredetiséget adjanak azoknak az szülőknek, akik nap mint nap Mikkába bújtatják gyermekeiket.

Stílus és design

A Mikka gyerekruhák stílusa igazán könnyen fogyasztható mindenki számára, mégis van benne valami extrém gondolat ami egyedivé teszi.

Mikka gyermekruha babaruha A stíluskör külön-külön nehezen behatárolható, hiszen rengetegféle terméket készítünk, melyek között a merészebb viselet épp úgy helyet kap, mint klasszikusabb modellek, szóval márkán belül többféle irányzat is megtalálható.
Amit azonban a szülők még ennél is jobban szoktak értékelni, az a ruhák különlegesen jó kombinálhatósága egymással, legyen szó akár lány vagy fiú termékekről. Ez azért fontos, hogy a gyerekek a hétköznapokban is ízlésesen lehessenek felöltöztetve, ami nem csak a szülők szemeit gyönyörködteti, hanem hihetetlen mód még a gyermeknek is önbizalmat ad.
Azonban a gyerekruha készítés egy speciális műfaj, hiszen míg az egészen kicsi gyerekeket teljes mértékben édesanyja öltözteti, addig a nagyobbacskák szívesen választanak saját maguk ruháikat. Ezért a tervezésénél ezt is figyelembe vesszük, így az egész család könnyedén megtalálhatja magának a kedvére való ruhadarabot.

 

Hozzászólás beküldése

*