Dorozsma Ház Mesekuckó Zuglóban

Dorozsma HázAnyukák, Apukák, Kicsik és Nagyok!

Új helyszínen, a megszokott biztonságos, családias környezetben, az ismert arcokkal vár Benneteket a Dorozsma Ház Mesekuckó csapata Zuglóban, immár az Örs vezér tér közelében.
Június végétől hagyományainkat folytatva közkedvelt nyári táborainkkal avatjuk fel új bázisunkat, mely egy közel 100 nm-es kis családi ház, két tágas szobával, saját kerttel; csendes, nyugodt környezetben, de mégis jó megközelíthetőséggel.
Animátoraink idén is rengeteg izgalmas játékkal, kreatív programmal, állandó jókedvvel és hatalmas szívvel várják a gyerekeket.

Mi pedig egy meglepetéssel is készültünk Nektek! A Baba Mama Info oldal májusi hírlevél-feliratkozói közül egy szerencsést kisorsolunk majd, akit egy egyhetes ingyenes táborozási lehetőséggel ajándékozunk meg, melynek értéke 29.000 Ft.  De a többiek se csüggedjenek! Visszatérő táborosainknak, testvéreknek, és az idén is több turnusba jelentkezőknek is kedvezményekkel kedveskedünk.

És ez még nem minden! Lesz még egy fantasztikus meglepetésünk is, de ez egyelőre legyen titok! Figyeljétek facebook oldalunkat vagy olvassátok hírleveinket (melyre itt tudtok feliratkozni: http://dorozsmahaz.us11.list-manage.com/subscribe?u=0949605f2e0be82cc303f1c85&id=63358d9b47 ), és hamarosan ezzel kapcsolatban is eláruljuk a részleteket!

Hozzászólás beküldése

*