Apa-fia vagy családi program a Creator Műhelynél!

Az Örs vezér terénél jól felszerelt, igényes környezetben, digitális és asztalos berendezések sorával várja az alkotókedvű családokat, szülőket, nagyszülőket:Creator Nyitott Műhely barkácsolás apa fia családi program XVI kerület XIV kerület Örs vezér tere mellett

3D nyomtató / lézer gravírozó / plakát nyomtató / barkács műhely teljes felszereltségben / festőkamra / lapszabász gép /gyalugép / vastagoló /marógép / szalagfűrész / szalagcsiszoló

A Creator a tanfolyamokon és aktuális témájú vezetett programokon túl előkészített projektekkel és műhelyhasználati lehetőséggel várja az érdeklődőket.

Előkészített projektek

Minden rendelkezésre áll az anyagtól a tervekig, a kivitelezést segítő leírásig, szerszámokig, elkészítsen egy praktikus fadobozt, madárházat, Creator do it together apa fia családi programlovagvárat, babaházat, karácsonyi dekorációt…

Műhelyhasználat

Azokat, akik műhelyhasználatra érkeznek, jól felszerelt, kényelmes, praktikus környezetben, minőségi berendezések segítik a gyors, élvezetes munkában.

Tanfolyamok

DIY praktikák, technikák, különféle tanfolyamok, hogy a barkácsolás, a ház körüli kisebb építési feladatok igazi élvezetet jelentsenek.

Programok

Gyerekeknek, felnőtteknek. Adventi díszek, ajándéktárgyak készítése, különféle technikák megismerése, kipróbálása.

Creator Nyitott Műhely

Creator Nyitott Műhely az Örs vezér tere mellett Tanuld megA Creator Nyitott Műhelyben lehetőséget biztosítunk a kiteljesedésre!
Rád vár a szerelőasztal, a szerszámok, gépek, ha szeretnél elkészíteni valamit, de nincs hol, és nincs mivel. Vagy egyszerűen nem akarsz ezzel otthon bajlódni, porozni, útban lenni.
A Creatort Neked találtuk ki, ha egy izgalmas, eredményes délutánra vágysz. Egy különleges programra, amelyben egyedül, vagy társakkal elkészítitek a délután legmenőbb DIY cuccát.
Az Örs vezér terénél jól felszerelt, igényes környezetben, digitális és asztalos berendezések sorával várja az alkotókedvűeket.

Műhely használat

A Creatorban megvalósíthatod saját elképzelésidet, a pinteresten, instagrammon szembejövő ötleteket. Gondold át mit, hogyan fogsz elkészíteni, ehhez milyen helyre, eszközökre lesz szükséged és foglalj időpontot magadnak. Ha alapanyagban segítségre lenne szükséged, jelezd nekünk, és minden tőlünk telhetőt elkövetünk, hogy ez is rendelkezésedre álljon.

Előkészített projekt elkészítése

Ha megtetszett valamely tárgy, amelyet nálunk előkészített projektek között láttál, készítsd el! Minden rendelkezésre áll az anyagtól a tervekig, a kivitelezést segítő leírásig, szerszámokig. Csak időpontot kell választanod, amikor eljössz, hogy elkészíts egy praktikus fadobozt, madárházat, lovagvárat, babaházat, karácsonyi dekorációt…
A Creator Nyitott Műhelyben örömmel fogadunk társaságokat, családokat is, mert hisszük, hogy a közös barkácsolás, együtt létrehozni valamit a maradandó élmény mellett segíti egymás megismerését, a kapcsolatok elmélyülését is. Szóval Do It Together!

Tanfolyamok

Azoknak, akik most akarják saját kezükbe venni a sorsukat, akik úgy döntöttek, hogy önmaguk csempézik le a kamrát, vagy építenének egy gipszkarton térelválasztót: megismertetjük őket azokkal az alapszabályokkal, „mesterfogásokkal”, apró trükkökkel, amelyekkel egyszerűbb feladatok gyorsan, nagy biztonsággal elvégezhetőek.

Ismerd meg a famegmunkálás csínját-bínját légy profi-hobbi asztalossá gyakorlatias foglalkozásainkon!
Gyorstalpaló” tanfolyamainkon lényegre törően csak a legfontosabbakkal foglalkozunk.

Vezetett programok

Tematikus, aktuális programjainkon az időszaknak megfelelő tárgyakat, dekorációt készítünk. Karácsony előtt adventi koszorút, tél végén jelmezt, majd tavaszi, húsvéti díszbe öltöztetjük lakásodat, munkahelyedet!
A programokon új eljárásokkal, ötletekkel, fogásokkal, technikákkal is megismerkedhetsz!

Hol találsz minket?

Az Örs vezér tere mellett, Zuglóban, a Mályva u. 15. szám alatt:
http://creatorbudapest.hu/kapcsolat/

Mit találsz nálunk?

A Creator Nyitott Műhely két szinten vár.
A földszinten találod a recepciót, és itt van a központi tér a Creator terem. Itt találhatóak a standard szerelőasztalok, illetve azon szerszámok, berendezések, amelyeket mondjuk egy otthoni álom barkácsba is elképzelnél. (Kicsit később leltárszerűen is bemutatjuk.)
Itt készülhet az apró ajándéktárgyaktól a kisbútorig, a karácsonyi dekorációtól a robotig bármi.
A PRINTerem-ben a modern technológiák várnak. Ha irodai feladataid vannak, laminálni, vágni, nagyot nyomtatni, gravírozni támad kedved, itt a lehetőség rá. Ha makettező vagy és apró tárgyak, minták szabásában szeretnél gyorsan haladni, a lézer berendezésünkkel finom, precíz munkákat végezhetsz gyorsan.

A földszinten találod még a REcreator szobát, ahol hűtött és meleg italok segítenek a felfrissülésben, egy szusszanásnyi pihenésben.
Az épület szuterén részében kapott helyet a festőkamra, amely elszívó rendszerével segíti a gondtalan munkavégzést, illetve a Creator zászlóshajója az asztalosműhely. Inkább profi műhelyként képzeld el. Olyan amilyet létrehozni otthoni körülmények között nem csak nem indokolt de nem is lehetséges.

Mivel Zugló kertvárosi részben vagyunk, beszélnünk kell a kertről is, aminek egy jelentős hányada ma már tihanyi levendulákkal benépesített ültetvényként várja a nyarat, hogy a virágokból illatosító párna, szörp, fagylalt, vagy éppen szappan legyen.
A legjobb azonban, ha benézel hozzánk, s magad győződsz meg minderről.

Eszközeink

Creator terem
Szerelőasztal alap felszereltség
Az asztal mellé egy gurulós kocsit kapsz, amelyen csavarhúzókon, kalapácson, mérőeszközökön kívül egy profi csavarbehajtó, fúró is tartozik:

Creator teremben további elektromos eszközöket is rendelkezésedre állnak:

Dekopir fűrész:
Dekopír fűrész Creator Nyitott Műhely Örs vezér tere mellett
Ez a profi, Stanley dekopir  fűrész kialakításával mindenben azt szolgálja, hogy kényelmesen, biztonságosan, könnyedén végezd el a rád váró feladatot:
Erőteljes 710W motor hajtja, a tiszta és hatékony vágásért.
Kompakt, ergonomikus kialakítás a maximális kényelemért és sokoldalúságért
Szerszámnélküli fűrészlapcsere
U és T befogású fűrészlapok
Állítható pengeelőtolás funkció a nagyobb vágási teljesítményért és a fűrészlap hosszabb élettartamáért
Elülső ventilátor megtisztítja a vágásvonalat a törmeléktől így biztosítva a pontosabb vágást
Szerszámnélküli talpállítás
LED munkalámpa a sötétebb helyek megvilágításához
4m gumírozott hálózati kábel
A Stanley Fat Max elektromos kéziszerszám család tagja

Rezgőcsiszoló
Rezgőcsiszoló Creator Nyitott Műhely Örs vezér tere mellettSok fáradtságtól kímél meg ez a kézhez álló szerkezet. A fa alkatrészek csiszolása időrabló munka, ha nem áll rendlekezésedre ez a berendezés.
Kompakt kivitelű , így közelebb kerülhet a munkafelülethez a pontosabb irányításhoz
Nagyméretű rezgéskör és nagy csiszolási sebesség a gyorsabb anyageltávolításért
Sokoldalú – Ideális festék és lakk csiszolására, üvegtisztításra, rozsadeltávolításra és szűk helyeken történő csiszolásra
Tenyérmarkolat az egykezes használathoz
Gyors & egyszerű csiszolópapírcsere – öntapadós és csíptetős papírrögzítés
Nagy, minőségi porzsák kisebb rendetlenséget okoz csiszoláskor, tisztább munkakörnyezetet ad

Elektromos tűzőgép
Elektromos tűzőgép Creator Nyitott Műhely Örs vezér tere mellettA doboz készítéséhez például elengedhetetlen.
Jó szolgálatot tesz, ha gyorsan kell rögzíteni egymáshoz munkadarabokat.
Kényelmes markolatú, biztonsági kapcsolóval ellátott kivitel.
A belövés erőssége állítható, alulról tölthetőek az “A” típusú kapcsok.
– “J” típusú kapcsokhoz 15mm-ig z 3D

 

 

Vibrációs multifunkciós gép
Vibrációs multifunkciós gép Creator Nyitott Műhely Örs vezér tere mellettA Stanley FatMax elektromos kéziszerszám család tagja, kiváló megoldás a vágási és csiszolási feladatokhoz. Különböző vágási és csiszolási tartozékkal használható, gumírozott fröccsöntött puha markolata nagyobb kényelemet biztosít. Az egyes lapokat szerszám nélkül lehet cserélni! Változtatható sebesség az optimális vágási teljesítményért különböző munkafeladatok során. Erőteljes 300W motor az optimális csiszolásért és vágásért különböző anyagokba.

 

Kézi szalagcsiszoló
Kézi szalagcsiszoló Creator Nyitott Műhely Örs vezér tere mellettIdeális nagyméretű felületek pl.: padlók, asztalok csiszolására.

Az innovativ, alacsony profilú elülső görgőknek köszönhetően ez a szalagcsiszoló 3x közelebb kerül az anyagszélhez, mint bármely más szalagcsiszoló. 30%-al nagyobb felületet csiszol, mint bármely más szalagcsiszoló, így gyorsabb és hatékonyabb a munkavégzés.

 

 

Felsőmaró
Felsőmaró Creator Nyitott Műhely Örs vezér tere mellettA berendezést 1600W teljesítményű motor hajtja, így a nagy teljesítménynek köszönhetően játszi könnyedséggel oldhatóak meg az adódó feladatok.
tulajdonságai:
Sima motorháznak köszönhetően könnyebb a szerszámcsere, mivel fejjel lefelé is megáll a készülék.
Biztonsági kapcsoló a megnövelt biztonságért.
Tengelyrögzítés teszi egyszerűvé a tartozékcseréért.
Változtatható fordulatszámnak köszönhetően könnyebb az irányítás és elkerülhető az anyag megégése
Nagyméretű fogantyú biztos fogást tesz lehetővé, amely fontos a biztonságos irányítás tekintetében

Elektromos kézi gyalu
Elektromos kézi gyalu Creator Nyitott Műhely Örs vezér tere mellettBal vagy jobb oldali forgácskivető. 3 különböző méretű horonymaró gyalutalp. 4m gumírozott hálózati kábel. A Stanley Fat Max elektromos kéziszerszám család tagja. Kétélű wolfram-karbid gyalukések. Parkoló funkció védi a munkadarabot. Gumírozott fröccsöntött puha markolat a nagyobb kényelemért. Erőteljes 750W motor az optimális anyagmegmunkálásért. A könnyű súly és a tökéletes egyensúly teszik ezt a gyalut ideálissá az egykezes használatra. Beállítható fogásmélység, egyértelműen megjelölt 0,2mm közönként a pontos vágásért.

Hozzászólás beküldése

*