Újra ringató száraz sóterápiával Zuglóban

Kedves anyukák, mamák, babák!
 
Vége a nyárnak, a pihenésnek, kezdődjön a zenés, játékos kikapcsolódás!
 
Újra megnyitja kaput a Ringató Zuglóban! 
 
Helyszín:  Szugló u. 100. szám alatti Natural száraz sóterápia.
Időpont:    2017. 09. 27. szerda, 9:30 – 10:15-ig . 
A foglalkozást Ujvári Klára tartja.
Ára: 1.800,-/gyermek 1 kísérővel.
 
Ringató foglalkozások minden szerdán ugyanebben az időben lesznek.
A foglalkozásra 1 éves kortól lehet jelentkezni 3 éves korig, de ha van óvodás testvér, jöhet ő is.
 

Mi a Ringató foglalkozások célja? A Ringató családi művészeti nevelési program. Mindenekelőtt fontos a zenei élménynyújtás, hogy a résztvevő felnőttek és gyerekek átéljék a közös játék és éneklés örömét. Mintát ad a szülők számára, hogy hogyan kezdődhet a családban a zenei nevelés. A Ringató nem műsor, nem valamiféle előadás! Közösen – a résztvevő felnőttekkel – hozza létre a foglalkozás élményét.

Szeretném, ha minél többen rájönnének annak igazára, hogy az énekszó, a közös ölbeli játék valóban a kicsinyek “lelki tápláléka” kell, hogy legyen.

Bízunk benne, hogy a foglalkozások hatására az édesanyák és édesapák is otthon énekelni fognak gyermekeiknek, és ezzel a fölkeltik a kicsik érdeklődését, kedvet ébresztenek az önkéntes utánzásra. Érzékennyé, fogékonnyá teszik a kicsiket a jó zene, a művészet iránt már ebben a korai életszakaszban.

A foglalkozásokon mindig élő énekszó, vagy a foglalkozásvezető, esetleg meghívott vendég pár perces hangszerjátéka csendül fel, zenei felvételeket soha nem hallgatunk. Kerüljük a divatos, múlandó, kevésbé igényes gyerekslágereket is.

Hangsúlyozni szeretnénk, hogy a tanítás nem a kicsinyeknek szól, hanem a felnőtteknek. A gyerekek tehát semmiféle feladatot nem kapnak a foglalkozásokon. Nem kell, nem kötelező csinálniuk semmit, nem várjuk azt, hogy valamit teljesítsenek. Ha akarnak, játszanak az édesanyjukkal, ha akarnak vagy tudnak, akkor pedig néha odafigyelnek.
Ebben az életkorban kitartó figyelemről egyáltalán nem beszélhetünk. A közös éneklés, a játék, a mozgás fő szempont mindenek előtt, de fontos az áhítatos csend is, ami gyakran varázslatként megszületik…

A foglalkozások zenei anyagát a kodályi gondolat szerint válogatják. Fontos az igazi érték. Elsődleges szerepet kap a közös éneklés, mondókázás, és megmutatjuk az ölbéli játékok semmi mással nem pótolható örömét is.

SPELEO (sóbánya) terápia

A légúti betegségek leghatékonyabb kezelési módszere a SPELEO (sóbánya) terápia. Ez az évszázadok óta ismert kezelési módszer elérhető már lakóhelyünk közelében is, egy műszer segítségével, amely 0,2-0,7 mikronra darálja le a száraz sószemeket, melyek így nagy biztonsággal eljutnak a tüdő legkisebb részébe, a kis hörgőkbe.
A berendezés egy sóbánya valódi mikroklímáját reprodukálja. A rendkívül finom, száraz, különleges tiszta NaCl könnyed belégzésével a sóterápiás kezelés után az esetek 90 %-ban elérhető a tünetmentes, természetes gyógyulás.
A Natural száraz sóterápia számos légúti betegséget előz meg (asztma, allergia, COPD, bronchitis, krupp, fül- orr- gégészeti betegségek) és kezel nagy hatékonysággal, valamint erősíti az immunrendszert és a szervezet önregeneráló képességét. Ezen betegségek esetén csökken a krízisek száma, intenzitása, javul a vér oxigén ellátása.

A gyermekek sokkal intenzívebben és hatékonyabban reagálnak a természetes gyógymódokra. Az orvosok kifejezetten ajánlják a szülőknek, hogy ez a természetes sóterápiát próbálják ki elsőként, mielőtt elkezdik a gyógyszeres kezeléseket.
A hatóanyag egyfajta oldószerként működik, mely magához vonzza a szennyeződéseket, mely azután váladék formájában távozik, megszünteti a gyulladást, helyreállítja a fiziológiai jellemzőket, illetve a légzőszervek mikro-flóráját.
A Natural Speleo sóterápia befejezését követően a bekerült hatóanyag még legalább 2 hónapon keresztül fejti ki hatását a vérben és a hörgőrendszerben.
A sóterápia mechanizmusa garantálja, hogy a sószobában nem fertőzhetik meg egymást a bent tartózkodók, ugyanis a magas sókoncentrációban a légtérbe jutott kórokozók, mikroorganizmusok azonnal elpusztulnak.
A cél, hogy a bekerült hatóanyag révén elpusztítsuk a baktériumokat, feloldjuk és eltávolítsuk a lerakódott váladékot. Ez által visszaáll az egészséges állapotra jellemző vérkép, javul a tüdőkapacitás, megszűnik a szervezetben lévő gyulladásos folyamat.

A száraz sóterápia mechanizmusának legfontosabb tényezője a légzőszervek nyálkahártyájára illetve a hörgők simaizom szerkezetére gyakorolt hatás.

Minden kedves érdeklődőt sok szeretettel várunk!

 

 

Hozzászólás beküldése

*