Babysitter képzés a Varázskert BabaMamaHázban

GARANTÁLT MUNKALEHETŐSÉGGEL! Célunk, segíteni a családoknak olyan szakemberek képzésével akikre VALÓBAN rábízhatják kisgyermeküket, mert nemcsak elsajátítják a csecsemőgondozási, kisgyermek gondozási ismereteket, hanem gondoskodnak, játszanak és szeretetet adnak a kisgyermeknek. Képzésünk segít a gyermek-betegségek felismerésében, balesetek megelőzésében, a szakszerű elsősegélynyújtásban is.

Képzésünkön túl egyedülállóan, ingyenesen biztosítunk ismerkedési lehetőséget, találkozási pontot a nálunk végzett bébiszitterek/animátorok és családok/megrendelők között úgy, hogy nem számítunk fel közvetítői díjat.

Automatikusan a nálunk végzett tanulók belekerülnek online adatbázisunkba, ahonnan ajánlatokat kaphatnak családoktól, szülőktől.

Tanfolyamunk ára: 35.000 forint / 2 nap elmélet + 24 óra gyakorlat

Cserébe adunk:

:-D  referenciát a gyakorlati képzésekről

:-D  LEGKÉSŐBB 3 hónapon belül munkalehetőséget

Lehetséges, hogy már komoly szaktudással rendelkezik valaki, ezt természetesen elismerjük és végzettségtől függően – speciális ajánlatot dolgozunk ki számukra.

Elméleti oktatásunk tematikája

képzésvázlat

Gyakorlati oktatás

A szakmai tudás megszerzése, az elméleti tudás, majd a gyakorlat ötvözése. A gyakorlatot a helyszínen, napi 3 óra délelőtt, összesen 24 órában kell teljesíteni, indokolt esetben összevonható. A helyszíneken évtizedes gyakorlattal bíró óvodapedagógusok segítik elsajátítani az elméleti tudást átültetni a gyakorlatba. Nálunk nem az a cél, hogy a hiányosságokat keressük, hanem, hogy megmutassuk ebben a csodálatos szakmában a szépet, a jót és kellően elmélyítsük az ismereteket!

A gyakorlatot követően mindenki gyakorlati igazolást kap, mely első lehet a referenciák között! Ezután következik a vizsga melynek időpontja a gyakorlat utolsó napja, illetve szabadon választható!

 Gyakorlati hely:

  • Varázskert BabaMamaHáz

A képzés óraszáma: 15 óra elmélet, 24 óra gyakorlat

 Létszám: maximum 10 fő

Tanfolyami helyszín: Varázskert BabaMamaHáz – 1141, Budapest Szugló utca 83-85.

A jelentkezéshez való feltételek

  • Személyes találkozó, időpont egyeztetéssel: info@babamamahaz.hu, 0630/4369797
  • Minimum 8 általános iskolai végzettség
  • Egészségügyi- és erkölcsi alkalmasság

Csak lógsz a levegőben és azon gondolkozol, hogy mivel kereshetsz pénzt?! Mi már tudjuk! :-) Segítünk a BabaMamaHáz képzéseinek egyikével!

Hozzászólás beküldése

*